Jon Halapio Jersey  Erik Haula Jersey  Vakantiewerk Breda – Vacatures Breda

Je bent student en op zoek naar vakantiewerk in Breda of omgeving. De meeste jongeren die op zoek zijn naar vakantiewerk vallen in de leeftijd van 15 tot en met 23 jaar. Vakantiewerk Breda is mogelijk op een camping, de horeca, in een winkel of in de schoonmaak. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke vakantiebaantjes. Lees waarom vakantiewerk geschikt is voor jou.

Wat is vakantiewerk?

Vakantiebaantjes zijn erg populair, je werkt in de zomervakantie gedurende een aantal weken. Werkgevers zijn altijd op zoek naar vakantiehulpen. Dit komt omdat eigen werknemers in de zomervakantie niet werken, dit moet opgevangen worden.

Bij sommige bedrijven is er meer behoefte aan vakantiewerkers. Denk maar eens aan een vakantiepark of camping, waar het in de zomermaanden extra druk is. Vakantiewerk is vaak een tijdelijke baan, na de zomervakantie stop je met werken. Soms krijg je na het vakantiewerk een bijbaan of parttime baan aangeboden.

Wat je moet weten over vakantiewerk

Voordat je begint met vakantiewerk Breda, moet je een aantal dingen weten. Zo mag je niet op alle dagen werken, ook mag je niet te lang achter elkaar werken. We leggen uit hoe dit zit met vakantiewerk.

Jongeren van 13 en 14 jaar oud mogen maximaal 7 uur per dag en 35 uur per week werken. Je mag niet meer dan vier vakantieweken per jaar werken. Je mag niet op een zondag werken.
Ben je 15 jaar, dan mag je maximaal 8 uur per dag en 40 uur per week werken. In totaal mag je maximaal 6 vakantieweken per jaar werken.
Voor 16 en 17-jarige geldt een werkdag van maximaal 9 uur, vanaf 18 jaar mag je 12 uur per dagdienst en 10 uur per nachtdienst werken.

Het minimum uurloon voor een 15-jarige bedraagt in 2017 €2,71 en voor een 18-jarige €4,29. De werkgever mag hierboven zitten, maar zeker niet minder salaris betalen.

De leukste baantjes in Breda

Vakantiewerk Breda is niet alleen leuk, je verdient er ook een aardig zakcentje mee. Het bestbetaalde vakantiewerk is werken bij een callcenter of in de elektronica. Hier wordt wel vaak een opleiding of werkervaring voor gevraagd.

Populaire vakantiebaantjes zijn werken in de bediening, op een camping, bij de boer of promotiewerk. Bij dit vakantiewerk Breda heb je veel contact met collega’s of klanten. Je kunt ook dieren verzorgen, een oppasbaan nemen of werken in de schoonmaak. In de regio Breda wordt ook vaak gezocht naar medewerkers voor festival en evenementen, administratieve medewerkers In de logistiek.

Opleiding en werkervaring

Voor jongeren tot 16 wordt vaak geen specifieke opleiding of werkervaring gevraagd. Vakantiewerk Breda is mogelijk op verschillende opleidingsniveaus. Vanaf 16 jaar kan er gevraagd worden om een vmbo- mbo-, hbo- of wo- niveau. Voor deze niveaus wordt gezocht naar vakantiemedewerkers in de bedrijfskunde, juridisch, gezondheidszorg of techniek. Daarnaast zijn er vele andere studierichtingen mogelijk. Vakantiewerk Breda biedt voor iedereen de leukste baan.

Solliciteren op vakantiewerk Breda

Bedrijven in Breda en omgeving zijn op zoek naar vakantiewerk. Bekijk de vacatures vakantiewerk in het ziekenhuis van Breda, de thuiszorg of in een winkel. Solliciteer online met een sollicitatiebrief, cv en pasfoto van jezelf. Ben jij geschikt voor de vakantiebaan, dan nodigt de werkgever je uit voor een eerste sollicitatiegesprek. Wat wordt jouw nieuwe vakantiebaan?

Purchase
Lorenzo Carter Womens Jersey Tyler Ervin Authentic Jersey