Jon Halapio Jersey  Erik Haula Jersey  Secretaresse Vacatures in Breda – Vacatures Breda

Wil je aan de slag als secretarieel medewerker Breda, dan vind je bij ons de geschikte vacature. We hebben vacatures als parttime secretaresse, directie secretaresse of administratief secretarieel werk. Waar je ook naar op zoek bent, we hebben een uitgebreid aanbod en helpen je met het vinden van een nieuwe baan.

Functie secretaresse

Een mannelijke secretaresse wordt een secretariaatsmedewerker genoemd, secretaresse is de vrouwelijke vorm. Als secretaresse voer je administratieve en secretariële taken uit. De taken bestaan uit het beheren van de agenda en beantwoorden van e-mails. Alle inkomende post wordt verwerkt, net als inkomende telefoontjes. De secretaresse Breda is verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoek, het uitwerken van brieven en verslagen en het voorbereiden van vergaderingen.

Een secretaresse is niet hetzelfde als een secretaris. Deze laatstgenoemde is lid van een bestuur en voert de correspondentie.

Werken in Breda of omgeving

De vacatures secretaresse Breda betreffen banen in Breda centrum, het noorden van Breda of een andere directe omgeving. Als secretaresse kun je op verschillende afdelingen werkzaam zijn. Naast algemene secretaresse is er ook de functie directiesecretaresse, medische secretaresse of juridisch secretaresse. Over het algemeen ben je werkzaam op een kantoor, binnen de directie, overheidsinstelling of bij een ander bedrijf in Breda of directe omgeving.

Secretaresse fulltime of parttime

Als secretaresse ga je fulltime of parttime aan de slag. Werk je minder dan 32 uur per week, dan betreft het een parttime functie. Je vindt voldoende mogelijkheden met betrekking tot fulltime werk. De meeste bedrijven zijn op zoek naar een secretaresse Breda voor 32 tot 40 uur per week. Zoek je een parttime baan, kijk dan goed bij onze vacatures. Hier vind je werk voor gemiddeld 20 tot 32 uur per week.

Het salaris van een secretaresse parttime is naar evenredigheid van het aantal uren dat je werkzaam bent. Gemiddeld verdient een secretaresse tussen de 1900 en €2400 per maand. De werkgever bepaalt uiteindelijk het salaris, dit mag nooit onder het wettelijk minimumloon liggen. Het salaris is mede afhankelijk van je leeftijd, opleiding en werkervaring. Heb je geen geschikte opleiding gevolgd en wil je wel aan de slag als secretaresse Breda, kijk dan eerst naar een opleiding die bij dit beroep past.

Bij sommige bedrijven in onderhandeling over het salaris mogelijk. Doe dit echter nooit in een sollicitatiebrief of aan het begin van het eerste sollicitatiegesprek.

Solliciteren op een vacature

Heb je een geschikte vacature secretaresse Breda gevonden, dan is het belangrijk om op de juiste manier te solliciteren. Opleiding en werkervaring zijn belangrijk bij het beroep secretaresse. Maak een uitgebreide cv voorzien van alle benodigde details. De motivatiebrief is net zo belangrijk, hiermee toon je interesse en waarom de werkgever voor jou zou moeten kiezen.

Een goede sollicitatiebrief verhoogt de kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Heb je een uitnodiging ontvangen, bereid je dan goed voor op het eerste sollicitatiegesprek. Toon interesse in het bedrijf en de functie en laat zien wat jij te bieden hebt.

Ons aanbod vacatures secretaresse

Op onze website vind je verschillende vacatures secretaresse. Omdat het aanbod regelmatig wijzigt, bevelen we aan om deze website bij je favorieten op te slaan. Verhoog je kans op de baan van je dromen en solliciteer op meerdere vacatures tegelijk.

Purchase
Lorenzo Carter Womens Jersey Tyler Ervin Authentic Jersey