Wanneer je op zoek bent naar schoonmaakwerk Breda, hoef je niet lang te zoeken. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van professionele schoonmakers. Dit werk verricht je overdag of in de avonduren, vaak goed aan te passen aan jouw andere verplichtingen. Schoonmaakwerk Breda geeft je de nodige afwisseling, bovendien verdien je er een mooi salaris mee.

Schoonmaakwerk, de werkzaamheden

Afhankelijk van het bedrijf waar je werkzaam bent maak je verschillende ruimtes schoon. Denk hierbij aan een kantoorruimte, keuken, receptie, hal en toiletruimtes. Soms wordt er van je gevraagd om een winkelruimte of opslagruimte schoon te houden.

Je werkt met verschillende schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen. De werkgever zorgt dat dit allemaal aanwezig is. Om je lichaam zoveel mogelijk te ontlasten maak je gebruik van materialen die in hoogte verstelbaar zijn, maar ook schoonmaakproducten die geen schadelijke dampen verspreiden.

Werken in Breda

Met ruim 800 bedrijven vind je altijd schoonmaakwerk in Breda. Hierbij ben je werkzaam in de thuiszorg, de horeca, op kantoor of in een andere branche. Je werkt soms vanuit een schoonmaakbedrijf, van hieruit word je naar verschillende schoonmaakprojecten gestuurd. Een bedrijf kan ook rechtstreeks een schoonmaker dienst nemen.

In het laatste geval ben je werkzaam bij één bedrijf. Hou je van een vast ritme, dan is dit zeer geschikt voor jou. Ben je altijd op zoek naar afwisseling en nieuwe uitdagingen, kijk dan eens voor een baan bij een schoonmaakbedrijf. Via een schoonmaakbedrijf ben je ook verzekerd voor ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Lees hier meer over Werken in Breda!

Salaris schoonmaakwerk Breda

In veel gevallen betreft schoonmaakwerk Breda een parttime baan van 10-32 uur per week. Ben je werkzaam bij een schoonmaakbedrijf, dan is het soms mogelijk om fulltime te werken.

Het salaris van een schoonmaker of interieurverzorger is afhankelijk van leeftijd, ervaring en datgene wat het bedrijf wil betalen. Het salaris mag nooit onder het wettelijke minimum salaris uitkomen. Veel bedrijven zitten hier zelf iets boven en betalen gemiddeld €10 tot €15 per uur.

Let er goed op of dit een bruto- of nettoloon betreft. Vooral in de schoonmaak wordt er veel bruto uitbetaald. Je bent zelf verantwoordelijk voor de aangifte bij de inkomstenbelasting.

Werk je minder dan 4 dagen per week voor een particulier huishouden, dan kom je in aanmerking voor de regeling dienstverlening aan huis. Hierbij ben je niet in loondienst en hoeft de werkgever geen loonbelasting en premies in te houden. Verdien je met schoonmaakwerk Breda minder dan €500 per maand, dan heeft dit geen nadelige financiële gevolgen. Ga voor meer informatie naar de belastingdienst of vraag de boekhouder om hulp.

Vacatures schoonmaakwerk Breda

In de schoonmaakbranche is er altijd vraag naar schoonmakers of interieurverzorgers. Je vindt een wisselend aanbod vacatures op onze website. Deze zijn geselecteerd op Breda of de directe omgeving. Je vindt een vacature voor minimaal 3 uur en maximaal 40 uur per week.

Bekijk ons complete aanbod en maak een keuze uit een van de vacatures schoonmaakwerk Breda. Reageer met een motivatiebrief en cv, voorzien van opleiding en werkervaring. In de schoonmaakbranche is werkervaring belangrijk, maar ook motivatie.

Reageer vandaag nog op een van de vacatures, dan ga jij binnenkort aan de slag als enthousiaste schoonmaker.

Purchase