Jon Halapio Jersey  Erik Haula Jersey  HR Vacatures in Breda – Vacatures Breda

Op zoek naar een baan in de Human Resources? We hebben een overzicht van actuele HR vacatures Breda. Je vindt de leukste jobs die je carrière een boost geven. We hebben zowel fulltime of parttime vacatures. Daarnaast hebben we een aantal handige tips met betrekking tot een functie binnen de HR én het solliciteren.

Functie eisen Human Resources

Wie werkt binnen het Human Resource Management is verantwoordelijk voor het management van de Resources. De HR medewerker voer bepaalde taken uit. Hij/zij stelt contracten en arbeidscontracten op en verzorgt de salarisadministratie. Daarnaast houdt de HR medewerker zich bezig met werving en selectie van nieuw personeel. De afdeling Human Resources heeft duidelijk een adviserende en ondersteunende taak terwijl de afdeling personeelszaken uitvoerend is. Toch kan de HR medewerker grotendeels dezelfde taken hebben als een medewerker personeelszaken.

De HR vacatures Breda betreffen jobs met een leidinggevende of ondersteunende functie. Hierbij werk je soms in een hectische omgeving. De HR medewerker kan goed omgaan met Microsoft Office of andere software en beschikt over communicatieve vaardigheden.

Salaris medewerker HR

De HR vacatures Breda betreffen goed betaalde banen. Als medewerker verdien je tussen de €2200 en €3500 per maand. De HR ondersteuner kan rekenen op een salaris tussen de €2700 en €3000 per maand. Het salaris hangt niet alleen af van leeftijd, opleiding en werkervaring maar ook zeker van het bedrijf. Het salaris mag nooit onder het wettelijk minimumloon uitkomen.

Naast het salaris ontvangt de medewerker 8% vakantietoeslag en eventuele reis- en onkostenvergoeding.

Fulltime of parttime HR vacature

Op zoek naar een fulltime of parttime baan? De vacatures Breda bieden veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk om aan de slag te gaan voor 16 tot 32 uur per week. Daarnaast vind je bij ons vacatures voor 32 tot 40 uur per week. Parttime of fulltime, je krijgt een arbeidscontract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit staat vaak in de vacature vermeld. Is dit onduidelijk, neem dan contact op met de contactpersoon.

Solliciteren op een vacature Breda

Onze vacatures Breda zijn geselecteerd op woonplaats. Je vindt vacatures in Breda of directe omgeving, dus nooit ver van je woonadres. Hierdoor ben je verzekerd van vacatures met een korte reistijd.

Selecteer de HR vacatures Breda aan de hand van functie eisen, opleiding en het aantal uren werk. Heb je de geschikte vacature gevonden, reageer dan voor de uiterste reageerdatum. Staat er geen datum vermeld, dan ben je vrij om op ieder moment te reageren. Houd er rekening mee dat sommige Human Resources vacatures snel verveeld zijn.

Zet je cv bij voorkeur online of stuur deze via de e-mail. Online solliciteren versnelt het sollicitatieproces, bovendien heb je de mogelijkheid om op meerdere vacatures te reageren.

Bekijk ons aanbod vacatures

Aan de slag als HR medewerker in Breda: begin vandaag je zoektocht met het vinden van de juiste vacature. We hebben een selectie gemaakt van de meest interessante vacatures. We houden ons aanbod actueel, dit betekent dat we de vacatures regelmatig aanpassen. We raden dan ook aan deze website bij je favorieten op te slaan.

Purchase
Lorenzo Carter Womens Jersey Tyler Ervin Authentic Jersey