Wie op zoek is naar een baan in de horeca vindt bij ons de leukste horeca vacatures Breda. Hierbij ben je werkzaam in de bediening, als barmedewerker, partycateraar of aan de receptie. Wij hebben vacatures op fulltime of parttime basis. Dit betreft een job bij een bedrijf in Breda of directe omgeving. Lees alles over onze vacatures in Breda en solliciteer vandaag nog.

Werken in de horeca

Een baan in de horeca is leuk en afwisselend. Je komt in contact met verschillende soorten mensen. Je voert verschillende werkzaamheden uit, geen dag is hetzelfde. Je werkt vaak op een of meerdere afdelingen binnen de horeca. Zo werk je in de keuken, achter de bar of sta je een dag aan de receptie. Afhankelijk van het bedrijf voer je dan ook verschillende taken uit.

Fulltime of parttime werken; in de horeca is er voldoende keus. Bij een fulltime baan werk je 32 tot 40 uur per week. Als parttime horecamedewerker Breda werk je tot 32 uur per week. Bij ons vind je vacatures voor fulltime of parttime dienstverband, maar ook op oproepbasis of als bijbaan. Dit laatste is ideaal voor studenten vanaf 15 jaar.

Salaris binnen de horeca

Onze horeca vacatures Breda bieden een goed salaris. Het salaris van een horecamedewerker bedraagt gemiddeld tussen de €1600 en €2500 per maand. Een en ander is afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook de functie speelt een rol, soms krijg je binnen de horeca een leidinggevende functie. In dit geval kan het salaris nog verder oplopen.

Naast het salaris heb je recht op 8% vakantietoeslag en vakantiedagen. D
it wordt evenredig opgebouwd naar het aantal gewerkte uren. Je bent verzekerd voor ziekte en ongevallen. Ook deel je mee aan de pensioenregeling.

Solliciteren op een horeca vacature Breda

Heb je ervaring in de horeca of ben je bereid bepaalde vaardigheden aan te leren. Ben je stressbestendig en een teamplayer. Solliciteer dan op een van onze horeca vacatures Breda.

Maak een selectie op basis van het aantal uren, de functie en gevraagd eigenschappen. Maak een sollicitatiebrief aan, bestaande uit een motivatiebrief en uitgebreide cv. Vermeld in de cv je relevante opleiding en werkervaring. Afhankelijk van de functie wordt gevraagd om een vmbo, mbo of hbo werk en denkniveau.

Met een cv Ben je in de gelegenheid om op horeca vacatures te reageren. Pas de cv wel altijd aan naar de vacature. Vermeld in de sollicitatiebrieven duidelijk je contactgegevens en nodigt uit tot nadere kennismaking.

Bekijk ons aanbod vacatures Breda

Wil jij werken in de horeca, dan vind je actuele horeca vacatures op onze website. Horeca banen in fulltime of parttime dienstverband, BBL leerplaatsen en bijbanen, we bieden een ruime keuze.

We houden ons aanbod actueel. Vacatures die vervuld zijn verwijderen we van onze website. De nieuwste vacatures geven je een grote kans op het vinden van de juiste baan in de horeca. Bekijk alle openstaande vacatures en reageer direct. Binnenkort ga jij aan de slag in de horeca, bij een bedrijf in Breda of directe omgeving.

Purchase